Egyedi. Különleges. Szerelmeseknek.
A most következő ajánlatra egyetlen válasz létezik: IGEN! Hogy miért vagyunk ennyire biztosak benne? Mert mindenki a tökéletes esküvőre vágyik, mi pedig ismerjük a tökéletes esküvő titkát! És szívesen el is áruljuk, sőt, meg is mutatjuk. Mindennek alapja maga a helyszín: egy luxusszálloda, minden innovációjával, nyitottságával a legújabb trendekre. Ehhez olyan személyzet társul, akiket igazi profizmus jellemez, hiszen egy négycsillagos hotel alkalmazottai, akik a legszigorúbb elvárásoknak is megfelelnek. A rendkívül elegáns helyszín a kiváló konyhával lesz teljes, ahol a hagyományos vonal mellett a modern gasztronómia is megjelenik, persze a megrendelő igényeinek megfelelő arányban. És még egy extra is a végére: a Bistorant Kecskemétben házasodókat mi is megajándékozzuk: megemlékezünk házassági évfordulójukról!
Ugye, hogy erre az ajánlatra csak igent lehet mondani?
További információk: 76/888-500
Egyedi árajánlat kérése a sales@fourpointskecskemet.com e-mail címen.
Four Points esküvő „Classic”
(leves és pörkölt tálakban az asztalon, 2-3 személyes sültes tálakkal)
Leves: Újházi kakasleves
Pörkölt: Vörösboros marhapörkölt snidlinges galuskával, savanyúságokkal
Sültes tál: Grillezett joghurtban pácolt csirkemell, fokhagymás-magos mustáros flekken, pulykamell sajttal sonkával töltve, ropogós kacsacomb, sajtos zöldborsós párolt rizs, almás párolt káposzta, hagymás forgatott burgonya, grillezett petrezselymes gombák
Éjféli menü büféasztalon: Mini disznótoros, mini töltött káposzta
Four Points esküvő „Prémium”
(büféajánlat)
Hideg ételek: Lazac tatár szárított paradicsomos mascarponéval rétegezve, Mini mozzarella koktélparadicsommal,rukkolával, Bazsalikomos vinegrettel, Balzsamecetben érlelt angolos bélszín padlizsános fetakrémmel, Csirkemáj pástétommal töltött mini fánkok feketeolíva tapenáddal
Levesek: Kakasleves gazdagon, Málnakrém leves mandulás tejszínhabbal
Saláták: Avokádós ráksaláta mentás zöldcitrom dresszinggel, Krémes burgonyasaláta snidlinggel, Csirkés cézársaláta, Ecetes savanyúságok
Meleg ételek: Joghurtban pácolt csirkemell tejszínes parajágyon grillezett zöldségekkel, Fogasfilé rántva sajtos rizibizivel, 12 órát sült kacsacomb pórés barackraguval, tejszínes burgonyával, Töltött káposzta és konfitált malaccsászár, Borjúpörkölt juhtúrós sztrapacskával
Friss pékáru, Gyümölcs
Desszertek büféasztalon: Úri túrógombóc mandulakéregben, narancsos barackmártásban, Tiramisu csokoládékehelyben eperraguval, Mogyorós panna cotta
Éjféli menü büféasztalon: Mini disznótoros, Mini töltött káposzta, Malacsült káposztával, hagymás tört burgonyával